Spoed – Tandartspraktijk Hooghof – Stadskanaal

Welkom bij Tandartspraktijk Hooghof

Uw tandarts in Stadskanaal voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Naar inhoud

Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens openingstijden0599-616508

Zomervakantie

In verband met vakantie is de praktijk gesloten vanaf vrijdag 4 augustus 11.00u. We zijn weer bereikbaar op maandag 28 augustus. Voor spoedgevallen, dat wil zeggen, hevige pijn, ongelukken, nabloedingen, die niet kunnen wachten tot we terug zijn, is de Tandarts Spoedpraktijk Groningen bereikbaar, zie hieronder. Uitgevallen vullingen kunnen in de regel wachten tot we weer terug zijn, behalve bij extreme pijn.

Let op, in geval van spoedgevallen overdag op maandag 7, dinsdag 8 augustus en maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus, neemt Tandartspraktijk Stadshart te Stadskanaal waar. Hun telefoonnummer is 0599655055.

Buiten openingstijden:

Per 3 februari 2023 is onze spoeddienstregeling veranderd. De Dienstenkring Kanaalstreek, waarvan wij onderdeel zijn, heeft besloten de diensten uit te besteden aan de Tandarts Spoedpraktijk Groningen (in Groningen-Stad).  Zij vangen buiten onze openingstijden de spoed op. Dat betekent: ’s avonds, in het weekend, tijdens feestdagen en tijdens vakanties. Ik begrijp dat de afstand groot is tot de stad Groningen. Helaas hebben we geen andere keus dan mee te gaan. Neem in geval van klachten ’s morgens altijd op tijd contact met ons op, zodat we genoeg tijd hebben om u in te plannen wanneer een spoedgeval op dezelfde dag gezien moet worden. Blijf niet te lang doorlopen met klachten, zodat een niet meer draaglijke situatie ’s avonds of in het weekend mogelijk vermeden kan worden.

In de voorjaarsvakantie zal de praktijk gesloten zijn.  Dit betekent dat we afwezig zijn van vrijdag 24 februari (vanaf 11.00u) t/m zondag 5 maart.  Tevens zijn we afwezig op 27 en 28 april (Koningsdag en de vrijdag er na), 18 en 19 mei (Hemelvaartsdag en de dag erna) en in de zomervakantie vanaf vrijdag 4 augustus (11.00u) t/m zondag 27 augustus. We zullen op de website aangeven wanneer we gesloten zijn.

De Tandarts Spoedpraktijk Groningen is bereikbaar via https://tandartsspoedpraktijk.nl/groningen/ en via 0900-8602. Het adres is Stationsstraat 5, 9711 AR Groningen.