Welkom bij Tandartspraktijk Hooghof

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Hooghof bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Vakantie
Ivm vakantie is de praktijk gesloten van maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september . Vanaf maandag 7 september zijn wij weer telefonisch bereikbaar. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot 7 september kan u contact opnemen met de spoeddienst.

Coronavirus
Vanaf woensdag 22 april starten wij de reguliere mondzorg weer op. We houden ons hierbij aan de adviezen van de mondzorgkoepels. Tevens houden we ons streng aan de Leidraad Corona. Er zijn wat aanpassingen gedaan, waardoor we veilig NIET-corona patiënten kunnen behandelen. Heeft u corona-achtige klachten, of uw huisgenoten, of heeft u in de afgelopen twee weken klachten gehad, dan is behandeling niet mogelijk. Klachten zijn: hoesten, koorts, keelpijn, etc. Als u zelf liever toch een afspraak niet door laat gaan, is dit geen probleem. We willen u vragen of u dan zelf contact met ons wil opnemen.  Dit mag telefonisch (0599616508) of per mail (praktijkhooghof@online.nl).

Nieuwe patiënten
Gezien de drukte nemen we geen nieuwe patiënten aan. Ook geen partners/kinderen van patiënten die tot voorheen bij een andere tandarts patiënt waren. Uitzondering: geboorte.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen
Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen
Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.